ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη μελών οργανωτικής επιτροπής στο λιμεναρχείο Χαλκίδας
Eπιβεβαίωση συνδιοργάνωσης από τον ΟΛΝΕ

Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής της “Νήσος Εύβοια Regatta 2019”, επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό για την πραγματοποίηση συζήτησης αναφορικά με την διαδικασία υλοποίησης της εν λόγω Regatta.
Συγκεκριμένα στην συνάντηση την οργανωτική επιτροπή εκπροσώπησαν οι: Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης πρόεδρος ΣΑΜΕΕ και μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου, Βιβή Μπουραντά Γενική Γραμματέας ΣΑΜΕΕ και μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου, Παπαθανασίου Γιάννης μέλος Δ.Σ. ΣΑΜΕΕ και Δ.Σ. Επιμελητηρίου, Θεοφιλογιαννάκος Δημήτριος Πρόεδρος Ι.Ο.Χ., Ζουλάμογλου Πέτρος μέλος Δ.Σ. ΙΟΧ, Κατσικαβάλης Κωνσταντίνος μέλος Δ.Σ. Ι.Ο.Χ., Ροντογιάννης Άγγελος μέλος Ι.Ο.Χ. και Χρυσομάλης Χαρίλαος μέλος Ναυτικού Ομίλου Λίμνης.
Κατά την συζήτηση ο κ. Σπανός διαβεβαίωσε για την έμπρακτη στήριξη του στην υλοποίηση του αγώνα “Νήσος Εύβοια regatta ” και για την συνδιοργάνωση του από κοινού με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Σπανό και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ουσιαστική στήριξη σε αυτή την ξεχωριστή ναυταθλητική εκδήλωση που θα υλοποιηθεί με στόχο την τουριστική προβολή της Εύβοιας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

YouTube
Instagram
error: Content is protected !!